0%
https://datingreviewer.net/nl/thaifriendly-overzicht/ThaiFriendly
Affiliate Disclosure

ThaiFriendly Overzicht 2021

ThaiFriendly Overzicht 2021
Over meisjes
Datum met een oudere man 0%
Reactiesnelheid 92%
Schoonheid 95%
Populaire leeftijd 22-24
Profielen 2.000.000
Over de site
Bezoektarief 9.2
Fraude Heel zelden
Beoordeling
9.7
Bezoek site

ThaiFriendly gebruikers melden zich hier ook aan:

Nadelen en Voordelen

Voordelen
  • Het biedt maximale veiligheid voor zijn gebruikers en zekerheid van bescherming van de financiële en persoonlijke gegevens.
  • Met meer dan 1,5 miljoen gebruikers en duizenden Thaise dames die zich elke dag op het platform registreren, bent u verzekerd van het vinden van de perfecte Thaise vrouw voor u.
  • Het heeft flexibele betalingsopties in vergelijking met andere websites omdat het PayPal en Bitcoin accepteert.
  • Het heeft een mobiele applicatie die handig is voor elke mobiele gebruiker en compatibel is met zowel iOS als Android.
  • U kunt genieten van verschillende gratis diensten en zelfs met een gratis account een vrouw ontmoeten.
  • Het heeft betaalbare voordelige pakketten, vooral voor het abonnement van 12 maanden.
Nadelen
  • Het heeft geen matchmaking-algoritme om het matchen voor gebruikers gemakkelijker te maken.
  • Het ontwerp van de website is niet aantrekkelijk en oninteressant.
  • Het ontbreekt aan diversiteit als het gaat om seksuele geaardheid.
  • Veel belangrijke functies zijn verborgen achter een betaalmuur en zijn alleen toegankelijk voor premium gebruikers.
datingreviewer.net

Welke datingsite is geschikt voor jou?

Krijg uw persoonlijke aanbeveling

krijg meer info

ThaiFriendly noemt zichzelf de #1 Thaise datingsite. Laten we verder in deze uitgebreide review duiken!

ThaiFriendly is een legitieme datingsite voor mannen die op zoek zijn naar een Thaise vrouw om te daten, seksuele relaties hebben met of trouwen. Zoals elk datingplatform heeft het platform zeker enkele oplichters, maar die zijn in geringe mate. Bovendien is het met miljoenen gebruikers een uitdaging voor het management om deze oplichters voor te blijven. Desondanks zijn de legitimiteit en voordelen van ThaiFriendly nog steeds erg duidelijk, en nieuwe leden hoeven zich geen zorgen te maken. Het platform is voornamelijk gericht op westerlingen die op zoek zijn naar een mooie buitenlandse Thaise vrouw die authentiek is. De functies en services zijn de prijs waard en zullen je zeker een waardige en onvergetelijke ervaring bezorgen.

Uitleggen hoe ThaiFriendly werkt

Thaifriendly april 2020 Review: is het platform goed?

Het belangrijkste doel van dit datingplatform is om mannen in contact te brengen met mooie Thaise vrouwen. De aard van de aansluiting kan seksueel of huwelijksgericht zijn. Het richt zich op westerlingen die geïnteresseerd zijn in het trouwen met buitenlandse vrouwen. Het biedt dus een aansluitingsservice tegen een vergoeding. Elke man die ernaar verlangt om met een buitenlandse vrouw te trouwen, zal dit platform als een kleine hemel op aarde vinden, omdat het veel mooie Thaise vrouwen aanspreekt.

Hoe zit het met gebruikersanalyse? Laten we naar het publiek kijken.

Als je een man bent en op zoek bent naar een Thaise vrouw om je vriendin, vrouw of gewoon een seksuele partner te maken, dan is de Thaifriendly datingplek perfect voor jou. Hoe dan ook, je gaat een avontuur beleven om de perfecte Thaise vrouw te vinden om aan al je behoeften te voldoen, zowel emotioneel als fysiek. ThaiFriendly is actief in Thailand en heeft meer dan 1,5 miljoen gebruikers in Thailand, waarvan er wekelijks minstens 88.000 het datingplatform bezoeken. De meeste leden komen uit grote steden in Thailand, zoals Bangkok en Pattaya. Er zijn ook een flink aantal vrouwen uit afgelegen gebieden in Thailand. Dit geeft mannen afwisseling omdat er een grote kans is om te matchen met een Thaise dame naast je.

Er is een grote verscheidenheid aan Thaise vrouwen op de website, variërend in etniciteit, leeftijd en persoonlijkheden. De leeftijden van vrouwen variëren van 20 tot 40, terwijl mannen van een grote verscheidenheid aan leeftijden zijn, zelfs tot 60 jaar. Er is geen variatie als het gaat om seksuele geaardheid, en het platform matcht alleen de mannen met vrouwen en heeft geen homo- of lesbische matches. Er is ook een hoge activiteit en daarom een grote kans om een vrouw te vinden die je leuk vindt en die continu actief is op het platform. Hoewel de meeste vrouwen op zoek zijn naar westerse mannen, zijn sommigen op zoek naar lokale Thaise mannen. Er is een hoge kwaliteit van vrouwen, wat niet zo schokkend is als Thailand de mooiste vrouwen ter wereld heeft. De meeste vrouwen willen de mannen persoonlijk ontmoeten en niet alleen chatten op het platform en; daarom, als u alleen op zoek bent naar iemand om mee te praten, dan is dit platform misschien niet iets voor u.

Wat zijn de belangrijkste sitefuncties?

Thaifriendly april 2020 Review: is het platform goed?

Een van de belangrijkste functies is de geavanceerde zoekfunctie. Het geavanceerde zoekfilter is een handige functie omdat het je gemakkelijk maakt om de Thaise vrouw van je dromen op een snelle en ongecompliceerde manier te vinden en te matchen. U kunt het locatiefilter gebruiken om Thaise vrouwen op verschillende locaties in Thailand te zoeken. Als je een vrouw wilt die dicht bij je woont, dan helpt dit filter daarbij.

Een ander kenmerk is dat u uw statistieken kunt bekijken als u een premium account heeft. Met deze functie kun je de gebruikers zien die je profiel hebben bekeken of je favoriet hebben gemaakt, en dit kan het moreel een boost geven, en je weet wie je al leuk vindt. Je kunt andere gebruikers ook laten zien dat je ze leuk vindt door op het hartpictogram op de foto’s te klikken.

Het heeft ook communicatiefuncties, namelijk berichten en chatten. Als je een basisaccount hebt, kun je elke 10 minuten één bericht verzenden, en deze zijn beperkt, maar als eigenaar van een premium account kun je genieten van onbeperkte berichten.

Hoe zit het met de gebruiksvriendelijkheid van de site?

Laten we nu eens kijken naar de platformfunctionaliteit en hoe effectief deze is in termen van gebruikerservaring. Al met al zijn we dol op de website – hij is vrij eenvoudig en moeiteloos te navigeren.

Hoe zit het met het ontwerp en de bruikbaarheid van de site?

Thaifriendly april 2020 Review: is het platform goed?

Er valt niet veel te zeggen over het ontwerp van de website van Thai Friendly, omdat het zo eenvoudig is. Het is rechttoe rechtaan en direct, zonder fancy features. Het schreeuwt functionaliteit boven design. Wat je ziet is wat je krijgt met dit ontwerp. Het heeft een traditioneel ontwerp dat de meeste datingwebsites een blauw en wit thema hebben. Door de eenvoud en directheid van het ontwerp zult u waarschijnlijk geen problemen ondervinden bij het gebruik ervan. Het heeft een hoge bruikbaarheid en zelfs een nieuwe gebruiker die niet technisch onderlegd is, kan gemakkelijk door de site navigeren.

Heeft ThaiFriendly een mobiele applicatie?

Deze datingsite heeft een mobiele applicatie die gebruikers meer gemak en eenvoud biedt dan de website. U kunt de app downloaden op zowel een iOS- als een Android-apparaat en gebruikers kunnen deze rechtstreeks downloaden vanuit de Apple Store en Google Play Store. Ook al heeft de app geen extra features dan de website, de gebruikerservaring op de app is veel beter. Bovendien kun je op elk moment en vanaf elke plaats zonder enig ongemak zoeken naar een match of chatten met iemand die je leuk vindt. Je kunt de app zelfs gebruiken en werken, en niemand zal het weten, dus het biedt je de discretie die de website op je computer niet biedt.

Klantenondersteuning uitgelegd

De datingsite ThaiFriendly heeft een uitstekende klantenondersteuning. Het ondersteuningsteam staat altijd klaar om u te helpen bij het oplossen van uw problemen, en u krijgt binnen enkele uren of zelfs minuten antwoord op uw vragen.

Het ThaiFriendly-aanmeldingsproces en gebruikersprofiel

Thaifriendly april 2020 Review: is het platform goed?

Laten we nu eens kijken naar het aanmeldingsproces en het maken van gebruikersprofielen hierover Thais daten plaats. Maakt het platform het voor mensen gemakkelijk om zich te registreren? Laten we het uitzoeken, zullen we?

Hier leest u hoe u zich snel kunt aanmelden

Het aanmeldingsproces voor een nieuwe ThaiFriendly-gebruiker is heel eenvoudig en snel. Zodra u de site opent, heeft u op de hoofdpagina de mogelijkheid om u aan te melden met Facebook of uw telefoonnummer. Om een account aan te maken, moet u verschillende gegevens invullen, waaronder uw e-mailadres, en vervolgens in het profielgedeelte uw persoonlijke gegevens, zoals leeftijd, toevoegen.

Hoe is de profielkwaliteit en -verificatie?

Nadat u een account hebt geregistreerd, voltooit u het bijwerken van uw profiel. Je moet je profiel aantrekkelijk maken, want het is waar andere mooie Thaise vrouwen naar zullen kijken om te beslissen of ze je willen leren kennen of niet. Als je profiel niet aantrekkelijk is, zal niemand geïntrigeerd zijn en je beter willen leren kennen. Er is een optie om uw profiel te bewerken zodra u een account heeft voor het geval u meer informatie heeft die u wilt toevoegen. Zodra u zich registreert met uw e-mailadres, omvat een deel van het proces het verifiëren van uw account, en zonder een geldig e-mailadres kunt u uw account niet verifiëren. Er is ook verificatie met de telefoonnummeroptie. Je vult je telefoonnummer in en daarna krijg je een SMS of WhatsApp bericht van de bevestigingscode die je dient in te vullen.

Thaivriendelijke zoekopties

Thaifriendly april 2020 Review: is het platform goed?

Deze datingsite heeft twee soorten zoekfuncties: basis en geavanceerd zoeken. De primaire zoekfunctie is gratis en biedt zeer basisvaardigheden. Met deze zoekopdracht kunt u niet zoeken naar specifieke kenmerken van de vrouw die u zoekt. Om geavanceerd zoeken te gebruiken, moet u een premium betaald account hebben, aangezien dit een van de unieke kenmerken van dat type account is. Met geavanceerd zoeken kunt u de perfecte vrouw voor u zoeken door hun lengte, burgerlijke staat, kinderen, gewicht, locatie, hoe actief ze zijn en hun opleidingsniveau op te geven. De zoekresultaten verschijnen dan met profielfoto’s van de Thaise vrouwen die overeenkomen met uw specificaties in het filter plus hun gebruikersnaam, leeftijd en stad. De geavanceerde zoekfunctie is een zekere manier om op een eenvoudige en snelle manier precies te vinden wat u zoekt.

Het matching- en chatproces: hoe werkt het?

De datingsite ThaiFriendly mist een matchmaking-algoritme dat datingsites hebben. De site geeft je geen match-suggesties op basis van met wie je profiel het meest compatibel is. Het is daarom aan jou om in je eentje profielen te doorzoeken en de Thaise vrouw van je dromen te vinden. Desondanks verloopt het matchingsproces nog steeds soepel en gemakkelijk vanwege de eenvoud van de site. Als je een vrouw ziet die je leuk vindt, kun je ze laten zien dat je houdt van wat je ziet door op het hartpictogram op hun foto te klikken.

Als je eenmaal matcht met een Thaise vrouw, kun je met ze communiceren door met ze te chatten of berichten te sturen. De chatfunctie is elementair, handig en leuk om te gebruiken, omdat het spannende toevoegingen heeft, zoals stickers die je chats leuker maken.

Wat zijn de abonnementsopties?

Er zijn in principe twee soorten abonnementen, namelijk:

Gratis versie (standaard)

Thaifriendly april 2020 Review: is het platform goed?

Hoewel de meeste functies en services op de site alleen kunnen worden gebruikt met een betaald account, zijn er een paar services die beschikbaar zijn voor gratis accounts. Met een gratis account kun je berichten schrijven naar mooie Thaise vrouwen waarin je geïnteresseerd bent en een date regelen. U bent echter beperkt tot het schrijven van slechts één bericht gedurende 10 minuten. Je kunt ook foto’s van mooie Thaise vrouwen uploaden en bekijken, en als je ze leuk vindt, kun je ze gratis toevoegen aan je ‘favorieten’-lijsten. Het hebben van een gratis account weerhoudt je er niet van om aan een mooie Thaise dame te laten zien dat je interesse in haar hebt.

Betaalde versie

Het premium-account biedt een zeer gedenkwaardige ervaring voor gebruikers. Als je een date wilt hebben met een Thaise vrouw in minder dan een week of zelfs een dag, zullen de functies in het premium account dat gemakkelijk en mogelijk voor je maken

De premium services en functies die u krijgt door een account aan te schaffen, zijn: onbeperkte berichten, chatten, geavanceerd zoeken en uw profiel wordt gemarkeerd. Een andere functie die u leuk zult vinden, is dat u uw statistieken kunt zien en kunt zien welke gebruiker uw profiel heeft bezocht, hoeveel berichten u hebt ontvangen en welke gebruikers u knipogen of favorieten hebben gestuurd.

Wat zijn enkele prijsgegevens?

Thaifriendly april 2020 Review: is het platform goed?

U kunt een premium-account van 1 maand kopen voor .95, een premium-account van 3 maanden voor .95 en een premium-account van 12 maanden voor .95. Het pakket van 12 maanden is het beste, omdat je uiteindelijk 0,33 per maand hebt betaald in plaats van de $ 95 die je zou hebben betaald voor een pakket van 1 maand. Hoe langer je abonnementspakket, hoe goedkoper het is. De abonnementskosten op de mobiel zijn goedkoper dan die op de website. Het abonnement van 1 maand op de mobiele app is bijvoorbeeld 0,99.

Wat ThaiFriendly uniek maakt, is dat je kunt betalen via PayPal en Bitcoin. Er is ook de mogelijkheid om uw creditcard te gebruiken bij het maken van de accountaankoop.

Uw ThaiFriendly-abonnement annuleren en uw account verwijderen

ThaiFriendly heeft een restitutiebeleid voor gebruikers van premiumaccounts. Als je binnen 14 dagen niet vindt wat je nodig hebt en denkt dat de app je niet tevreden stelt, kun je je abonnement opzeggen en je geld terugkrijgen. Deze terugbetaling is echter alleen voor degenen die voor het eerst gebruikers zijn. U kunt ook alleen een terugbetaling krijgen als u een aankoop heeft gedaan met PayPal, Bitcoin of uw creditcard. Als u de betaling heeft gedaan met een mobiele app, kunt u geen restitutie krijgen. Het is goed om te weten dat u als nieuwe gebruiker een account op ThaiFriendly kunt kopen en, als u niet tevreden bent, uw abonnement kunt opzeggen zonder uw geld te verliezen. Het laat zien dat de site erom geeft dat zijn gebruikers een bevredigende ervaring krijgen en niet alleen om geld.

Hoe zit het met veiligheid en beveiliging op de website?

Thaifriendly april 2020 Review: is het platform goed?

De veiligheid van de gebruikers is een topprioriteit voor ThaiFriendly. De website gebruikt de 128-bit SSL-coderingstechnologie om de gegevens te beschermen, wat betekent dat niemand de site kan hacken en uw persoonlijke en financiële informatie kan stelen. De transacties en betalingen die u doet, worden ook beschermd door Visa en MasterCard, zodat u geen transactie kunt doen zonder uw identiteit te verifiëren, en dit beschermt derden tegen het gebruik van uw rekeningen om ongeautoriseerde betalingen te doen.

De datingsite heeft ook een strikt privacybeleid om geen persoonlijke informatie van zijn gebruikers, zoals een IP-adres, met derden te delen. U hebt de macht om te beslissen welke informatie u besluit te delen met gebruikers op uw profiel of in chats zoals uw religie.

Er is ook de functie om een gebruiker te blokkeren waarvan u denkt dat deze zich als een oplichter gedraagt en om te voorkomen dat ze uw profiel zien, met u matchen of contact met u opnemen.

Naast de beveiligingsfuncties en -maatregelen, adviseert de site zijn gebruikers ervoor te zorgen dat ze veilig zijn op de site en riskante acties te vermijden, zoals het verstrekken van uw creditcardgegevens en andere persoonlijke informatie aan vreemden. ThaiFriendly geeft haar gebruikers de verzekering dat alle informatie, zoals e-mails of Facebook-accounts die zij de site verstrekken bij het registreren van een account, niet door derden zal worden gedeeld. Verder is er ook een garantie dat alle communicatie die je hebt met een mooie Thaise vrouw op de chat niet zal worden geopend door de site en privé blijft.

Heeft ThaiFriendly alternatieven en concurrenten?

Thaifriendly april 2020 Review: is het platform goed?

Thai Cupid is het belangrijkste alternatief en concurrent van ThaiFriendly. Thai Cupid is ook actief in Thailand en is gespecialiseerd in het matchen van mannen met de Thaise vrouwen van hun verlangens. Het staat ook open voor internationale gebruikers of buitenlandse mannen die op zoek zijn naar Thaise vrouwen. Er zijn succesverhalen op de startpagina van de site om gebruikers aan te trekken. Het kan worden beschouwd als een meer vertrouwde site in vergelijking met ThaiFriendly omdat het deel uitmaakt van het Cupid Media-netwerk, dat een goede naam heeft en meer dan 30 datingsites beheert.

ThaiFriendly Review Conclusie

Als je jezelf afvraagt of ThaiFriendly het waard is, dan is het antwoord ja. Als je een type hebt en dat type is Thaise vrouwen, aarzel dan niet, koop en reken nu! De verscheidenheid en hoge kwaliteit van vrouwen zal je verbazen en je zult verwend worden met de keuze. Je gaat van het niet hebben van opties naar het hebben van overweldigende datingopties van adembenemende Thaise vrouwen, en dat klinkt als een goed probleem om te hebben. De prijs die u moet betalen om van de functie van deze site te genieten, is het gemak en de verheven ervaring die u krijgt waard. Je kunt nog steeds van de site genieten zonder geld uit te geven. Zelfs als u uw betaling probeert en niet tevreden bent met de opties of geen match vindt, kunt u altijd uw abonnement opzeggen en uw geld terugkrijgen. Klinkt als een win-win voor ons.

Max
Max
Max
MS, RD en schrijver
Max heeft verschillende life coaching bronnen en persoonlijke ontwikkeling gedaan. Hij heeft zelfs als relatietechnicus gewerkt en vindt het heerlijk om andere mensen in hun kracht te zetten. Na verschillende ontberingen in het leven te hebben meegemaakt, begrijpt hij wat anderen doormaken en is hij bereid hen te helpen. Zijn primaire focus ligt op het opbouwen van eigenwaarde en het veranderen van de perspectieven van mensen op hun uitdagingen.
Schrijf je beoordeling in
Beoordeling:

Aanbevolen websites

Adult Friend Finder
9.2
Lees recensie
AmateurMatch
9.3
Lees recensie
BBPeopleMeet
8.9
Lees recensie